Milan robič

ZA PREDSEDNIKA SLOVENIJE

Naročnik/organizator: Društvo Natura 2020

Karierni izziv tisočletja

ŽELITE POSTATI PREDSEDNIK SLOVENIJE?

Predsedniške in državnozborske volitve v RS 2022

Turistično društvo Natura 2020 je fokusirano na kongresni turizem, saj ima registrirano pridobitno dejavnost organiziranja razstav, sejmov, srečanj. Dejavnosti potovalne agencije izvajamo po meri.

Kot avtor nauka o modrosti Gnothi seauton in kot lastnik inovativnega poslovnega modela Market&innovation sem soustanovil Raziskovalno društvo Milana Robiča in Turistično društvo Natura 2020. Sem ustanovitelj spletnih strani Natura 2020, Green-luxury in milanrobic ter globalne kampanje Natura 2020 za dober namen.

Intelektualno lastnino sem daroval v dobro društva, kjer delam kot prostovoljec in koordinator. V skladu z naukom o modrosti Gnothi seauton strateško svetujem o ekonomiji etike kreposti, butičnem turizmu in oglaševanju kampanje Natura 2020 za dober namen.

Karierne volitve županov

ŽELITE POSTATI ŽUPAN?

Županske volitve onkraj vseh pričakovanj

Sem avtor nauka o modrosti Gnothi seauton ter ustanovitelj Društva Natura2020.

Moje podjetje POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE se je ustanovilo na predsedniških volitvah RS 2012.

Cilj je zmaga v velikem slogu na volitvah 2022.

Leadership & Management

MENTORSTVO/STRATEŠKI POSVET

NATURA 2020 (darilni bon/tečaj/izlet)

Ali iščete družbeno odgovornega mentorja za krizno komuniciranje ter upravljanje odnosov z javnostmi s ciljem preobrazbe v učečo se organizacijo, ki temelji na trajnostni politiki zelene rasti?

Zeleni raziskovalci dobrodelne pobude NATURA 2020 ZA DOBER NAMEN trajnostno, inovativno in družbeno odgovorno skrbimo za naravno okolje.

Društvo Natura 2020 skrbi tudi za ozaveščanje ter brezplačna izobraževanja s področja korporativnega komuniciranja, odnosov z javnostmi, vodenja volilnih in oglaševalskih kampanj. Za vršni menedžment izvajamo personalizirana poslovna mentorstva/svetovanja po meri krožnega zelenega gospodarstva.

Treningi/tečaji imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja) se osredotočajo na individualno in korporativno vodenje in upravljanje znanja. Udeležencem pomagajo izboljšati vodstvene veščine, ki jih je mogoče absorbirati/integrirati skladno s sodobno zeleno zakonodajo ter uporabiti za družbeno odgovorno upravljanje.

Usposobimo vas za krizno komuniciranje, upravljanje odnosov z javnostmi in vodenje kampanje s ciljem umirjanja konfliktov. Prav tako se lahko naučite alternativnega uresničevanja razvojnih načrtov. Integriteto postavimo v luč mentorskega/svetovalnega treninga/dela.

 Ne izogibamo se političnemu boju. Kakor upravljamo lastno globalno spletno kampanjo, tako lahko pomagamo mentorirati/upravljati tudi volilno kampanjo po meri zelenih raziskovalcev.

Fokusirani smo na čisto vodo vodnega kroga Črno jezero – Črno morje, ki ga sestavlja trojstvo rek Drava-Sava-Donava.

Naše poslanstvo je ohranjanje naravne in kulturne dediščine Balkanskega polotoka, kjer se srečujejo vplivi alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta.

Vaše prodajne načrte lahko obogatite družbeno odgovorno. Svojim potencialnim strankam izročite darilne bone Natura 2020 . Darilo je pisano na kožo tudi mladoporočencem, saj jim omogoča razkošni zeleni poročni izlet po meri.

Naše znanje, ki bo prispevalo k vašemu uspehu, prejmete brezplačno. Hvaležni pa bomo za prijateljstvo, ki bo pomenilo obojestransko korist. 

Podarite sebi, svojim najdražjim in mladoporočencem darilo neprecenljive vrednosti!!! Kupite darilni bon za izlet/tečaj ZDAJ!