Voditeljski mentorski program

PREBUJANJE PREDSEDNIŠKE IMAGINACIJE

Opolnomočenje z metodologijo Gnothi seauton

  • Če želite preizkusiti lastne voditeljske – predsedniške – kompetence, morate prebuditi predsedniško imaginacijo (sposobnost domišljanja, sanjarjenja).
  • Za kakovostno prebujanje predsedniške imaginacije potrebujete mentorja za upravljanje znanja, da spodbudi vašo usposobljenost za častno funkcijo.
  • Postati predsednik države je čast, privilegij in priložnost, ki jo pameten poslovni voditelj ob podpori nas – zelenih vplivnežev – izkoristi za prebujanje predsedniške imaginacije s pripravo na vstajenje.

Dobrodošli pri duhovnem izkustvu energetskega pohodništva, prebujenja in vstajenja zasužnjenih. Poklicno prebujanje je namenjeno učenju na priklic, da uslišite lastno dušo/podobo in ponovno slišite svoj zmagovalni glas, prvinski/izvorni jaz.

Doživite personalizirano, specialistično opolnomočenje voditeljskih kompetenc v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše ter delno v prvinskem pragozdu Šumik na Pohorju. Tam vam bo Milan Robič kot avtor nauka Gnothi seauton v sodelovanju z lokalnimi legendami kot mentor pomagal z izvirno metodologijo vstajenja prebuditi imaginacijo, ključno sestavino vodstvenih voditeljskih sposobnosti, ki so skriti zaklad, ki ga odkrijete v ogledalu naravne modrosti Gnothi seauton. To vam bo omogočilo, da boste sebe postavili na prvo mesto.

Čustvena inteligenca – ne se smiliti samemu sebi – ni prava pot do transformacijskega voditeljstva, ki temelji na naravni intelektualni lastnini in ga mehko prebudimo v ogledalu prvinsko ohranjenega pragozda, ki sprosti imaginacijo, ker dovoli domišljiji, da sanje postanejo vaš glas, vaša digitalizirana podoba/referenca, saj 99,99 % predsednikov držav še nikoli ni bilo v pragozdu. Proces sozvočja/prebujenja/vstajenja je samovoden ali voden. Samovodeno doživetje realističnega gozdnega pobega spremlja seansa gozdnega ‘retreata’, ki ga ustvarjajo simfonije štirih letnih časov slapa Veliki Šumik, ki je skupaj z jelenom dostopen v obogateni resničnosti aplikacije TaleUp.

Učenje na priklic bo potekalo v otrokom prijaznem okolju. Ruše so edino mesto na svetu s prvinsko ohranjenim pragozdom in razkošnim zeleno-belo-zlato-modrim trajnostnim ekosistemom. Tu je vse blizu. Od najstarejše vinske trte na svetu do kulinaričnih dobrot, nagrajenih z Michelinovimi zvezdicami. Od kmečkega turizma do zdravilišč. Blizu so hribi, jezera, morje, reke, botanični vrtovi, vinske degustacije, gledališča, smučišča, športna in kulturna adrenalinska zabava. Trening imaginacije/vizionarstva je naravnan evolucijsko/imaginarno. Če še ni prišel vaš čas za prebujen osebnostni razvoj, boste usposabljanje začeli s tovrstnim korakom, ki bo po dodatnem vlaganju pustil trajni pečat svetovljanstva/buditeljstva/voditeljstva/vizionarstva.

Bistvo metodologije Gnothi seauton (poznavanje sebe samega – kdo, kaj smo) razkrije raba primerov vsakdanjih temeljev ekonomije etike kreposti, ki je med ekonomisti manj znana. V praksi udejanjamo načela značajskega trikotnika: sue tempore (pravi čas, pravo mesto), sectio aurea (volitve so zlati rez) in studium generale (celostna podoba predsednika). Cilj je, da se naučite promovirati svojo vlogo služečega voditelja, saj cena ni ovira za samopotrditev.

Vlagajte v ljudi in sledite načelu etike kreposti Gnothi Seauton – lojalnost in integriteta. To je izvorna ideja voditeljskega poklica. Predsedniško poslovno voditeljstvo zahteva polno investirano mentorstvo, drugače nismo sami svoj gospod pod svobodnim soncem.

Ponujamo tri pakete individualnega prebujanja voditeljskih – predsedniških – kompetenc. To je polno investiran mentorsko vodeni trening prebujanja skozi proces vstajenja Gnothi seauton, med katerim spoznate inovativni poslovni model VSTOP NA TRG dela, kapitala in financ ter strategijo inoviranja vrednosti Market & Innovation.

 

       Ponudba paketov strateškega mentorstva:

  • Prvi korak (ŽUPAN) traja do 3 individualne ure. Cena 1.800 EUR.
  • Zlati rez (POSLANEC) traja 1 dan. Cena 5.400 EUR.
  • Diamantni projektil (PREDSEDNIK) traja 3 dni/2 noči. Cena 19.800 EUR.

V predsedniškem tekmovanju oziroma volilni kampanji vas svetovalno, strateško in mentorsko podpiramo po sistemu 24/7 vse dni, brez doplačila specialističnih storitev in naročnin ‘drugega podjetniškega in poslovnega svetovanja’ ali upravljanja odnosov z javnostmi. To vključuje služeče vodenje – organiziranje in dvojno nadziranje – načrtovane kampanje. Krizno tržno komuniciranje in programsko svetovanje (preoblikovanje, reorganiziranje, prestrukturiranje) z oglaševalskimi storitvami nista zajeta v ceni splošnega tečaja. Napredni trening je posebej plačljiv paket storitev in naročnin.

Ne zgrešite svojega poklica služabnika ljudstva. Priložnost zamujena ne vrne se nobena.

Treningi/tečaji/programi so oblikovani po meri – splošni, napredni in visoko specialistični.

Izberite si strateški dan prebujanja/mentorstva. Hvala za vaš prispevek.