Poslovno voditeljstvo

MILAN ROBIČ 'KNOW-HOW'

Lepa beseda pravo mesto najde

Inovativno. Lojalno. Zbrano.

Moj globalni posel poslovnega voditelja sodobne politične ekonomije in zasebne gospodarske diplomacije sem začel s kandidaturo na slovenskih predsedniških volitvah leta 1997. Milan Robič ‘Know-how’ brand je bil potrjen s kandidaturo za predsednika Slovenije v letu 2012.

Ustanovil sem svetovno ugledno turistično društvo Natura 2020. Naš glavni projekt je NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET – zdravje je naše največje bogastvo – ‘nazaj k naravi, nazaj k izvoru’. Zbiramo donacije za delo prostovoljcev v društvu Natura 2020. Osredotočeni smo na trajnostni ekološki turizem. Fokusirani smo na naravno, kulturno in bajeslovno dediščino svetovne zakladnice modrosti. Prebujanje predsedniških kompetenc pričnemo z obiskom vodnega kroga Črno jezero–Črno morje. V društvu imamo lastno Akademijo prebujanja imaginacije, ki jo prakticiramo z obiskom pragozda Šumik na Pohorju, saj 99,99 % ljudi še nikoli ni bilo v pragozdu. Predstavljamo referenco za mlade raziskovalce in otroke z vsega sveta.

Milan Robič Know-how brand za generacije prihodnosti.

‘Postal bom predsednik države’ je moja prva knjiga. V otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše vodim tečaje prebujenja, kjer stavimo na voditeljsko modrost. Veščine upravljanja znanja delim kot avtor nauka o modrosti Gnothi seauton (poznavanje samega sebe – kdo, kaj smo).

Za poln delovni čas sem zaposlen v Sloveniji, kjer v društvu Natura 2020 (https://www.natura2020.si), ki ima sedež v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše, edinem mestu na svetu s prvinsko ohranjenim pragozdom, skrbim za promocijo zdravja/zavedanja. Moje poslanstvo je namenjeno tudi generaciji Ipsilon, ki se bo v pragozdu seznanila z učenjem na priklic, ki vodi do globalnega vizionarstva/miru. Poklicanost poslovnih voditeljev povezujem ciljno, po univerzalnem nauku o modrosti Gnothi seauton.

Javnost želim opolnomočiti do te mere, da bo generacija Ipsilon s celega sveta ozavestile svoje (nad)naravne talente. To počnem v ogledalu prvinsko ohranjenega pragozda, ki je (nad)naravni situacijski fenomen, ki prispeva k dvigu kolektivne zavesti. Gozd je tako kot človek v resnici svetlobno bitje v zemeljski fizični obliki, ki ima imaginarno moč kreirati lastno realnost. Planet in nauk o modrosti odpirata uporabno razumevanje sveta večnosti. Dokler ne vidimo, občutimo, okusimo, otipamo, vohamo, nas je strah lastnega praizvora, vira učenja na priklic.

Pot vstajenja se prične s prakticiranjem imaginacije v (nad)naravnem okolju, polnem bogastva izvorne domišljije, ki navdihuje kreativno generacijo Ipsilon. Navdih je udejanjiti zlati rez na marmornem portretu pohorskega povodnega moža, vidnega le domišljiji mlade generacije vizionarjev (sectio aurea). Navdušila vas bo začarana pohorska Trnuljčica, tj. čista voda vodnega kroga Črno jezero–Črno morje (sue tempore). Presenečeni boste nad ljudsko modrostjo o Razbojnikovi nevesti (studium generale).