Strateški posvet

AGROPOSEL NATURA 2020 Z VERIŽENJEM BLOKOV

Raziskuj in zmagaj z lokalnimi legendami

Opredelitev RRD izziva

Slovenija, vodilna evropska gastronomska regija, bo predsedovala EU-ju v drugi polovici leta 2021, ko bodo na vodilnih svetovnih kapitalskih trgih visoko kotirale vroče zelene obveznice, katerih rast je smotrno pospešiti/ohraniti z lastno zeleno valuto Natura 2020.

Agroposel tisočletja podpira visoka tehnologija verižnih blokov, ki jo odraža token Natura 2020

Agroposel kluba bogatih držav članic EU-ja in hitro razvijajočih se trgov dežel BRICS je visoko tehnološka zagonska priložnost za poslovne angele, ki bodo sodelovali na nacionalnem razpisu za vlaganje rizičnega kapitala SPS za pospešek globalne rasti tokena Natura 2020. Ta temelji na realni osnovi, tj. čisti vodi vodnega kroga Črno jezero – Črno morje.

Namen projekta

Festival visoke tehnologije verižnih blokov je namenjen oblikovanju ideje, razvoju, tokenizaciji ter pospešeni rasti tokena Natura 2020.

Festival Natura 2020 je prestižni finančno-poslovni dogodek, ki spodbuja duhovno izkustvo energetskega zelenega podeželskega razkošja na stičišču alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta.

Cilj festivala je spletanje ustreznih okoliščin za tokenizacijo tokena Natura 2020 za dober namen. Ta token je valuta zelenih raziskovalcev, ki ima v zlati dobi realno podlago v duhovnem izkustvu energetskega pohodništva in kolesarstva.

Študija primera dobre prakse luksuznih zelenih doživetij Natura 2020

Slovenski podjetniški sklad je objavil razpis za poslovne angele čiste zelene energije, kot je npr. investicija v NEK 2. Naravni in vodni viri so del nacionalnega bogastva.

Sodimo med zaupanja vredne blagovne znamke. Kot destinacijski specialisti smo prva vstopna točka v industrijo veriženja tokena Natura 2020. V ospredje postavljamo kreativno oblikovano proaktivno/univerzalno znanje s področja sodobne politične ekonomije in zasebne gospodarske diplomacije.

Z graditvijo partnerstva skušamo postopoma valorizirati dolgoročne sinergijske učinke/blažilce/strategije pobiranja smetane. Individualno vabilo k sodelovanju personaliziramo kot poročno ali rojstnodnevno darilo. Ekspertni model temelji na točnih podatkih.

Bistvo sistemske blagovne znamke je obljuba o visoki dodani vrednosti trajnostne intelektualne lastnine kot zelenega standarda.

 Študija primera dobre prakse podpornih mehanizmov Green-luxury

Spoznajte govorico/jezik/komunikacijo prvinsko ohranjenega pragozda, ki vas nauči vaše resnične vloge v vesolju. Tišina je razkošje, ki si ga ne more več privoščiti vsak zemljan, saj je na voljo samo v državah z najbolj neokrnjeno naravo.

Realno vrednost tokena Natura 2020 lahko predstavimo s tehnologijo obogatene resničnosti, ki omogoča predstavitev bajeslovnih pohorskih šeg Natura 2020, ki jih sestavljajo naslednja mistična izročila:

  • Povodni mož Jezernik
  • Razbojnikova nevesta
  • Skrivnostna moč Trnuljčice
  • Pohorska zimska Sneguljčica

Razvoj kongresnega turizma Natura 2020 temelji na 5***** gospodarski zeleni diplomaciji.

 Model digitalizacije skupine treh dobrodelnih blagovnih znamk se počasi prebija na odprti globalni trg, saj je v ospredju promocije celostna slika destinacije z naravnimi viri, ki je prijetna za bivanje, delo in potovanje onkraj klasičnega razumevanja poročnega doživetja.

Podrobnosti, ključne za zaokroženo celoto, ustvarjajo uspešno podobo blagovne znamke na vseh področjih in presegajo vsa pričakovanja. Vsakdo je svoje sreče/igre rezoniranja kovač.

 

Študija primera dobre prakse osebnostne blagovne znamke Milan Robič

Nadeli smo si maske lažne skromnosti v boju proti okolici, da bi nas sprejeli posvečeni, ki so v manjšini, katerim se klanjamo brez kančka zdravega razuma, saj smo zatajili bistvo nauka o ekonomiji etike kreposti Gnothi seauton (kdo, kaj smo).

Ker smo izdali samega sebe, da bi bili lažno sprejeti, nas je strah, da bi nas kdo spoznal v naši neprecenljivosti, nepogrešljivosti. Bojimo se pokazati, kdo in kaj smo v resnici, sramujemo se lastne lažne vere, saj se zavedamo, da skrivamo neprecenljivo kronsko vrednost. Kronska čakra je krona/primat osebnostnega razvoja.

Osebnostno smo popolno bitje, ki potuje proti cilju imaginacije. Odvržemo maske in se podamo v boj za staro pravdo – našo prvinsko naravo, ki je v nas. Voditeljske kompetence in organizacijska znanja nosimo v sebi.

Skrb zase ostane glavna naloga muz/voditeljev. Nihče ne bo okronal muz, če ne bodo skrbele za imaginacijo (sposobnost domišljanja, sanjarjenja), krono vodstvenih sposobnosti. Krono notranje moči in svobode si moramo nadeti sami, nihče drug nas ne bo okronal za svobodno dušo. Rešitev – skrb zase – je izključno v vsakem izmed nas. Osvoboditev je draga, svoboda je dragocen dragulj, toda suženjstvo in hlapčevanje sta še dražja. Nocebo so pozitivne motivacijske silnice, ki delujejo proti placebo učinku. Vodijo k ozdravitvi starih ran, ki je ni brez boja za staro pravdo, tj. lastno podobo/svobodo/dostojanstvo/ljubezen/imaginacijo (kdo, kaj smo).

Imaginacija je kraljica igre rezoniranja, modrost vlada nauku o ljubezni/imaginaciji. Mir v svetu, imenovanem jaz, se začne tam, kjer smo doma. Osredotočeni v jazu/opolnomočenosti nadaljujemo boj za integracijo. Vsega bremena ne moremo v nedogled nositi s seboj. Moramo se razbremeniti in diferencirati, da lahko zasijemo v pristni luči.

Domino učinek poruši vse glasove molka, osvobodi naš pravi glas, ki smo ga utišali/izdali, da bi negirali imaginacijo, ki je pot do modrosti in lastnega glasu/jezika. Govorica modrosti/rezoniranja/komuniciranja s seboj je učna lekcija, ki jo mora voditelj spoznati v boju s samim seboj.

Gostje/investitorji/vlagatelji se počutijo DOBRODOŠLO, prijetno, toplo, prvobitno, domače. POVZDIGNJENI so visoko nad povprečje, saj si 99,99 % zelenih raziskovalcev želi na študijsko potovanje v pragozd, vendar za to nimajo časa in možnosti. Kakor jih gostimo/povzdignemo, tako se počutijo, saj izpolnimo OBLJUBO/ZAVEZO odličnosti.

TOKEN NATURA 2020

Opolnomočenost je razkošje, saj ozaveščen človek skrbi za bisere svoje intelektualne lastnine. Voditeljstvo in vodstvene kompetence so neprecenljivi biseri govorice tišine.

Izdaja tokena Natura 2020 bo podprta z dediščino naravnih bogastev, predstavljenih s tehnologijo obogatene resničnosti. Pričela se bo s tovarno kisika, saj sveži zrak vsi prodajamo kot luknje v švicarskem siru. 

Naravna in kulturna dediščina Balkanskega polotoka je agroposel tisočletja. Z bajeslovno doto alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta bomo ob pomoči tehnologije obogatene resničnosti gradili pohorsko šego Natura 2020, ki vključuje visoko tehnološke zagonske projekte:

  • Skrivnostna moč Trnuljčice,
  • Pohorska zimska Sneguljčica,
  • Razbojnikova nevesta,
  • Povodni mož Jezernik,
  • Albertov privez in
  • Ruškomalh.

Dobrodošli v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše, ki ima kot edino tovrstno mesto na svetu v svoji bližini pragozd. Spoznajte govorico/jezik/komunikacijo prvinsko ohranjenega pragozda, ki vas bo naučila vaše resnične vloge v vesolju.

Smo vaša prva naložbena izbira. Kot agrarni posel Natura 2020 za dober namen smo mistična izbira finančne stvarnosti. Čisto okolje, čisti zrak, čista voda, čista vest.

INKUBATOR NATURA 2020

Podjetniški inkubator zelenih raziskovalcev Natura 2020 v oblaku je namenjen evolucijskemu preskoku intelektualne lastnine z ravni NATURA 2020 IDEJE 4.0 na revolucionarno raven NATURA 2020 PREMIUM 5.0 GREEN-LUXURY, ki temelji na tehnologiji obogatene resničnosti.

Poslovno in drugo podjetniško svetovanje Natura 2020 je namenjeno kreativnemu, kulturnemu in kongresnemu turizmu.

Odpiramo investicijsko priložnost tokenizacije tokena Natura 2020, saj podpiramo naložbe zelenega gospodarstva v ekosistem Natura 2020, kjer se prepletajo vplivi alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega prostranstva.

Fokusirani smo na vlaganja v vodnem krogu Črno jezero – Črno morje, ker spoštujemo čisto vodo trojstva rek Drava-Sava-Donava.

Glavno in podporne dejavnosti financiramo samostojno, saj gre za naložbe v več sto milijonov evrov vredno intelektualno lastnino skupine blagovnih znamk:

Partnerjem zagotavljamo zmagovalne okoliščine, saj delimo znanje in dobro ime. Zdaj imate realno čast, privilegij in možnost, da postanete član filantropskega projektnega gibanja Natura 2020 za dober namen.